Become a Handpan Soundhealer – 8 februari 2025

 149,00

Zaterdag 8 februari is het zo ver en zal de eerste editie van de Become a Handpan Soundhealer Retreat gaan plaatsvinden in Zeeland.

 

Lijkt het jou ook zo ontzettend gaaf om anderen te helpen met de prachtige klanken van de Handpan. Om mensen tot diepe ontspanning te brengen, wat zo ontzettend hard nodig is in deze tijd. Er wordt vaak gezegd dat er al een overschot is aan retreats maar de Handpan is nog redelijk nieuw en niet veel mensen kunnen hier Soundhealings mee geven.

Dus dit is ook nog een redelijke gat in de markt en er is veel vraag naar in mijn ervaring.

Ik kan alleen niet over al tegelijk zijn en door het hele land heen reizen dus ik draag mijn kennis graag over op deze manier.

Mocht je al andere Soundhealing instrumenten gebruiken dan is de Handpan daar een mooie aanvulling op maar als je nog geen andere instrumenten speelt is dat ook prima. Ik zal zorgen dat er verschillende instrumenten aanwezig zijn die dag waar je mee kunt kennis maken en leren een mooi en kloppend geheel te maken voor het vormen van een Sound Healing

 

Over dit Retreat:

 

We gaan ons verbinden met de Handpan een prachtig instrument wat klanken maakt die ieders hart raakt.

Om jou echt volledig open te zetten en te laten zakken in het hier en nu ontvang je eerst een Soundhealing. Zo ga je helemaal ontspannen deze dag beginnen,

Als je nog geen Handpan hebt is het na de Soundhealing het moment om er 1 te kiezen. Hiervoor is er 1 grote Handpan aanwezig en kleine Handpannen aanwezig die je kunt huren voor deze dag voor een kleine vergoeding. Je kunt via mij ook een Handpan aanschaffen (dit kan ook op voorhand van het retreat, levertijd 4 tot 8 weken) wanneer je een Handpan via mij aanschaft na het retreat dan wordt de huurprijs ban de aanschafprijs afgetrokken.

Op het moment dat iedereen een Handpan heeft uitgekozen gaan we van start.

 

Ik leer je alles basistechnieken en mocht je deze al kennen dan is het absoluut niet verkeerd om deze nog eens door t nemen en ook juist super waardevol is. Daarna leer ik je verschillende ritmes en deze samen te voegen zodat je jouw eigen nummers gaat leren spelen.

En natuurlijk ga ik je op het einde van deze dag laten zien hoe je met de Handpan en wat simpele andere Soundhealing instrumenten je eigen Soundhealings kunt gaan geven eb als je het leuk vind ga je dit ook in de praktijk oefenen.

Tussendoor krijg je een heerlijk vegetarische lunch en wordt er voor koffie, thee en wat lekkers gezorgt.

 

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Wendy en sinds eind 2019 speel ik de Handpan. Ik kwam er na een jaar pas achter dat ritmes spelen hartstikke leuk is maar dat ik nog steeds geen liedjes kon spelen, wat ik uiteraard erg jammer vond. Uiteindelijk door verschillende lessen bij verschillende techers te hebben gevolgd en mijn eigen kennis als dansdocent viel bij mij het kwartje en heb ik mijn eigen methode ontwikkeld waarin ik nu ook in handpan lessen en workshops mijn kennis over breng.

Inmiddels heb ik ook al op heel veel plekken mogen spelen. Waaronder yogascholen, heb ik heel wat soundhealings mogen geven, rtereats georgansiseerd en co-creaties te werk gebracht met bijvoorbeeld kundalini faicilitators. Ik heb op het talentenpodium van The Dutch handpan Festival gespeeld en op uitvaarten. Het is echt ongeloofelijk hoe breed inzetbaar dit instrument is en wat je er allemaal mee kan

De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt want dit hangt af van het aantal deelnemers maar zal iig in de omgeving Goes (Zeeland plaatsvinden).

 

Mocht je niet uit Zeeland komen zou ik zeggen maak er een heerlijk weekendje weg van. Ook in februari kun je heerlijk uitwaaien aan de zeeuwse kust.

Mocht je geen Handpan hebben en deze ook nog niet op voorhand willen aanschaffen geef je dan snel op want daarvoor zijn er echt maar een paar plekjes bechikbaar.

 

 

Word een Handpan Soundhealer – Retreat op Zaterdag 8 februari in Zeeland

Heb je altijd al mensen willen helpen ontspannen met de prachtige klanken van de Handpan? Dit is je kans! Op zaterdag 8 februari organiseer ik de allereerste “Become a Handpan Soundhealer Retreat” in Zeeland, en jij kunt erbij zijn.

Waarom dit Retreat?
De wereld heeft ontspanning en healing nodig, nu meer dan ooit. Met de Handpan, een relatief nieuw instrument in de Soundhealing wereld, kun jij een unieke bijdrage leveren. Het geeft je de mogelijkheid om iets bijzonders te doen, iets dat nog maar weinig mensen beheersen. Er is veel vraag naar Handpan Soundhealers, en dit retreat biedt jou een prachtige kans om deze kunst te leren en jouw eigen unieke pad hierin te ontdekken.

Of je nu al ervaring hebt met andere Soundhealing instrumenten of compleet nieuw bent in dit vakgebied, de Handpan is een fantastische aanvulling. Geen muzikale achtergrond? Geen probleem! Iedereen kan het leren, en ik help je stap voor stap.

Wat kun je verwachten op deze dag?

We beginnen de dag met een heerlijke Soundhealing om volledig in het moment te komen en je te openen voor de muziek en energie van de Handpan. Daarna kun je, als je nog geen eigen Handpan hebt, kiezen uit een aantal handpannen die je kunt huren voor een kleine vergoeding. Heb je interesse om een eigen Handpan aan te schaffen? Dat kan via mij, en als je na het retreat een Handpan koopt, trek ik de huurprijs af van de aanschafprijs.

Tijdens de rest van de dag leer ik je de basistechnieken van de Handpan (ook als je al wat ervaring hebt, is het nuttig om deze te herhalen). Daarna leer ik je ritmes samenvoegen en hoe je jouw eigen unieke klanken en nummers kunt spelen. We eindigen de dag met een praktische oefening waarin je je eigen Soundhealing creëert met de Handpan en enkele andere simpele instrumenten.

En natuurlijk zorgen we goed voor je met een heerlijke vegetarische lunch, koffie, thee en lekkers!

Wie ben ik?

Ik ben Wendy, en ik speel sinds 2019 met veel passie de Handpan. Na verschillende lessen en mijn ervaring als dansdocent, heb ik mijn eigen methode ontwikkeld om anderen te leren hoe ze met de Handpan niet alleen ritmes, maar ook echte nummers kunnen spelen. Inmiddels geef ik regelmatig Soundhealings en workshops op verschillende locaties, van yogascholen tot retreats, en ik heb zelfs mogen spelen op uitvaarten en op het talentenpodium van The Dutch Handpan Festival.

Ik deel mijn kennis en passie graag met anderen, zodat ook jij dit bijzondere instrument kunt ontdekken en gebruiken voor je eigen Soundhealings.

Praktische info:

  • Datum: Zaterdag 8 februari 2024
  • Locatie: In de buurt van Goes, Zeeland (exacte locatie wordt nog bekendgemaakt)
  • Geen eigen Handpan? Geen zorgen, ik heb een aantal handpannen beschikbaar voor huur. Geef je snel op, want het aantal plekken is beperkt!
  • Wil je op voorhand een Handpan aanschaffen? Neem dan even contact op via het contact formulier 

Maak er een heerlijk weekendje Zeeland van en kom uitwaaien aan de kust terwijl je jezelf verdiept in de wereld van de Handpan.

Schrijf je nu in en ontdek de magie van de Handpan Soundhealing!

LET OP!!!! Je betaald een aanbetaling van 49,- euro de rest neem je contant mee naar het Retreat.