Handpan Experience Les

Handpan Experience Les

Lijkt het jou ook een mooie ervaring om eens op een Handpan te spelen? Vind jij het geluid van dit instrument ook zo mooi en zou je ook eens willen kijken of het spelen op een Handpan iets voor jou is?

Bij Sound of Joy & Happiness geven we jouw een mooie ervaring zodat je goed geadviseerd en met een gelukkig gevoel weer naar huis gaat. Elke experience les is weer anders omdat deze helemaal wordt afgestemd op jou unieke wensen en ervaring. Het wordt daarom dan een persoonlijke reis. Deze lessen zijn te volgen in de omgeving van Zuid Beveland.

Voor 35 euro per uur kun jij bij ons op locatie in Yerseke een Handpan Experience Les volgen of online. Ik kan ook bij jou thuis komen in een straal van maximaal 30 kilometer, hier reken ik de gebruikelijke reiskosten vergoeding voor.

Ook is het mogelijk via Zoom Handpan Experience lessen te volgen.

Klik op de Contact Button zodat we even contact kunnen hebben. Daar kun je mij vertellen wat je wensen zijn en wat je graag zou willen leren.

Zo gaan we er samen een Handpan reis van maken zodat je ook echt plezier hebt in het spelen.

Ervaring van deelnemers

Ben nu drie keer bij Wendy geweest voor een Handpanles. Wendy improviseert haar les per keer. Want iedere les verloopt anders en Wendy speelt daar goed op in.
Wendy is super enthousiast en vol passie en brengt dit over op jou als leerling.
Ik ga zeker nog meer lessen bij haar volgen.

Francisca