Over mij

Mijn naam is Wendy, een multigepassioneerd persoon die houdt van creatieve expressie, dat is waar mijn vuurtje van brandt

mijn

verhaal

Hoi mijn naam is Wendy, trotse moeder van een prachtige dochter en een creator in hart en ziel.

Vroeger als klein meisje al vroeg mijn moeder hoe ik verkleed wilde met carnaval, mijn antwoord was als danseres. Op latere leeftijd maakte ik veel keuzes met mijn hoofd, dat heeft er toe geleid dat ik pas op 25 jarige leeftijd een keuze maakte met mijn hart en een musical/theater opleiding deed en op 27 jarige leeftijd begon aan een dansopleiding in Utrecht. In 2010 studeerde ik af als ondernemer in dans aan de dansopleiding te Utrecht.

Inmiddels heb ik al heel wat jaren ervaring op mogen doen als dansdocent. In 2019 kwam ik in een burn-out terecht en ben ik de verdieping in gegaan met persoonlijke ontwikkelingen waar ik heel veel baat bij heb gehad en nog steeds baat bij heb.

Tijdens dit proces kwam ik erachter dat Creatieve Expressie heel erg hielp in mijn helingsproces. Creatief bezig zijn werkt nu eenmaal ontzettend stress verlagend. En het werkt niet alleen voor mij ook bij andere zag ik positieve resultaten, daar waar worden te kort schieten biedt Creatieve Expressie een uitkomst.

Vanuit deze inzichten werd Sound of Joy & Happiness geboren. Een Muziek en Ontspanning Centrum waar je Ontspanning en Verbinding vindt door Creatieve Expressie. Ontspanning hoeft niet saai te zien, sterker nog door plezier te hebben en geluk te ervaren zul je juist ontspannen.

Tijdens mijn zelfontwikkelingsproces  is er ook een liefde voor een magisch instrument ontwikkeld. De Handpan (Ook wel Hang of Hangdrum genoemd) In mijn zoektocht naar dit prachtige instrument heb ik er 1 gevonden die helemaal met mij resoneert. Een Handpan is een gevoelsinstrument en ik help jou graag er 1 te vinden die bij jou past. Ik mag anderen namelijk ook blij maken met deze handgemaakte instrumenten van hoge kwaliteit en met liefde gemaakt door iemand die dezelfde passie heeft als ik. Iedereen kan dit instrument leren spelen, je hoeft hier geen muzikant voor te zijn en je hoeft hier ook geen noten voor te kunnen lezen. 

Al mijn creatieve expressie komt vanuit mijn hart en ziel en ik deel deze passie graag vanuit liefde met anderen.

Follow Me