Crowdfunding Klank avonturen voor Kinderen

Ontspanning voor Kinderen met Klankavonturen – Krachtdieren

 

In een wereld waar alles maar doordraait . Waar we dagelijks scrollen door een zee van informatie, is het vinden van een moment van rust belangrijker dan ooit.

Voor onze kinderen, die opgroeien in deze steeds maar doordraaiende stroom van prikkels, is het belangrijk om een veilige basis te vinden. Een plek waar ze kunnen ontsnappen aan de druk van de dag, hun verbeelding de vrije loop kunnen laten en even op adem kunnen komen.

Daarom introduceer ik dit bijzonder project, dat mij aan het hart gaat en de harten van onze kinderen zal raken: Klanavonturen voor kinderen.

Wat zijn Klankavonturen?

Klankavonturen zijn verhalende muzikale avonturen die kinderen meenemen op een reis door de magische wereld van krachtdieren. Kinderen en dieren zijn pure wezens die een bijzondere connectie hebben. Elk verhaal is een zorgvuldig gecreëerde ervaring die voor een rustmoment zorgt en zorgt voor ontspanning. Door een combinatie van meeslepende verhalen en zachte, kalmerende muziek, bieden deze Klankavonturen een unieke manier voor kinderen om te ontspannen en los te komen van de dagelijkse bezigheden.

 

Waarom nu?

Nu, meer dan ooit, voelen kinderen de druk van de samenleving. Ze worden, net als volwassenen, geconfronteerd met verwachtingen en worden continue blootgesteld aan digitale schermen. Het is daarom zo belangrijk om hen al op jonge leeftijd handvatten aan te reiken voor zelfzorg, innerlijke rust en bewustwording maar dan uiteraard wel op een manier die bij kinderen past. Klankavonturen reiken op een speelse manier tools aan en speelt in op de belevingswereld van het kind.

 

Jouw bijdrage maakt het verschil

Om dit prachtige initiatief tot leven te brengen, heb ik jouw hulp nodig. Ik ben een crowdfunding gestart met als doel €5000 te verzamelen. Dit bedrag stelt ons in staat om de Klanavonturen professioneel op te nemen in een studio, ze te masteren voor de beste geluidskwaliteit en ze te verpakken in een mooi doosje inclusief een USB-stick en een begeleidend boekje. Dit pakket is niet alleen een poort naar een magische wereld voor kinderen, maar ook een waardevol hulpmiddel voor ouders die hun kinderen willen ondersteunen in hun emotionele welzijn.

 

Een bewezen succes

We hebben al een gratis versie van de Klankavonturen aangeboden aan verschillende gezinnen, en de feedback was super positief. Ouders merkten op hoe hun kinderen meer ontspannen waren en beter sliepen na het luisteren van de Klankavonturen. Kinderen vroegen zelf naar hun favorietekrachtdier-verhaal. Dit succes toont aan hoe krachtig deze tool is voor het welzijn van onze kinderen.

 

Doe mee aan de reis

Door te investeren in dit project, draag je bij aan een wereld waar kinderen toegang hebben tot een unieke vorm van ontspanning die speciaal voor hen is ontworpen. Je helpt niet alleen bij het creëren van deze bijzondere ervaringen, maar je wordt ook deel van een gemeenschap die gelooft in het belang van mentale gezondheid en welzijn vanaf jonge leeftijd. Zodat onze kinderen authentiek en evenwichtig kunnen opgroeien.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van kinderen. Help ons de magie van Klankavonturen te verspreiden en bied kinderen een prachtige manier om te ontspannen en hun innerlijke wereld te verkennen.

Steun dit project vandaag nog en laten we samen de kracht van verbeelding en ontspanning in de levens van kinderen brengen. Op deze pagina kun je een (kleine) donatie of een aankoop doen, de opbrengst zal volledig naar de financiering van dit waardevolle project gaan.

 

Dank je wel voor je tijd en overweging. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel om een oase van rustte creëren in het drukke leven van kinderen.

Draag bij aan de magie en ondersteun dit project: Klankavonturen voor kinderen.

 

 

 

 

 

Via deze knop kun je met Tikkie een open donatie doen zonder tegenprestatie