Volle maan in steenbok 21 juli 2024

Volle maan in steenbok biedt structuur en transformatie

Op 21 juli 2024 zal de volle maan voor de tweede keer in het teken Steenbok staan, 9om precies te zijn om 12.16 uur) een krachtige gebeurtenis die een unieke energie met zich meebrengt. Dit is een tijd om structuur en balans te vinden in je leven. Met de invloeden van Pluto, Uranus, Mars en Neptunus, kun je aanzienlijke veranderingen en diepe inzichten verwachten. Deze periode biedt je de kans om oude patronen te doorbreken en nieuwe creatieve mogelijkheden te ontdekken.

De Dubbele Volle Maan in Steenbok

Dit jaar valt de volle maan twee keer in het teken Steenbok, wat de eigenschappen van dit teken versterkt. De eerste volle maan vond plaats op 22 juni 2024 en de thema’s van toen krijgen nu een vervolg. Deze herhaling benadrukt de noodzaak om meer structuur en vorm aan je leven te geven. Je kunt je sterk gefocust voelen op je carrière, maar ook de spanning ervaren tussen werk en privé. Er ontstaat een innerlijke strijd tussen gevoel en verstand, omdat je beseft dat veranderingen noodzakelijk zijn en het vasthouden aan het oude niet meer werkt. Dit is een periode om jezelf af te vragen wat je werkelijk wilt in het leven. De sterren en de maan zullen je hierin begeleiden tijdens de Volle Maan Dans meditatie die je vanuit huis kunt volgen.

volle maan in steenbok

Intense Emoties en Transformatie

De volle maan staat samen met Pluto, wat betekent dat je emoties intens kunnen aanvoelen. Pluto’s transformerende kracht kan je helpen om diepgewortelde gevoelens los te laten. Uranus, Mars en Neptunus ondersteunen deze transformatie positief, waardoor je nieuwe inzichten kunt krijgen en stappen kunt zetten in je persoonlijke groei.

Ascentieklachten tijdens de Volle Maan

Tijdens de volle maan kun je ascentiesymptomen sterker voelen. Dit kan zich uiten in onrust, emotionele pieken, slecht slapen, hoofdpijn, intense dromen, hartkloppingen, vermoeidheid en duizeligheid. Je bent gevoeliger voor externe prikkels, omdat je chakra’s door trillingsverhogingen meer openstaan. Deze symptomen kunnen enkele dagen voor en na de volle maan voelbaar zijn.

Invloed van Steenbok

Met de volle maan in Steenbok wil je meer veiligheid in je leven creëren door je te richten op werk en maatschappelijke carrière. Steenbok is een plichtsgetrouwe, serieuze harde werker met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Dit teken houdt zich liever bezig met praktische zaken en biedt stabiliteit aan anderen. Steenbok kan ook de vaderfiguur vertegenwoordigen, wat kan wijzen op een opvoeding met weinig emotionele warmte en hoge verwachtingen. Dit kan leiden tot verlegenheid en faalangst, wat invloed heeft op je carrière en gezinsleven.

Terug naar de Realiteit

Dankzij de invloed van Neptunus kan de volle maan je helpen ontnuchteren. Misschien realiseer je je dat je fantasie en werkelijkheid door elkaar hebt gehaald. Gedachten en emoties die je had opgepikt van anderen kunnen nu worden losgelaten. Je komt terug bij jezelf en kunt weer creatieve mogelijkheden zien om vooruit te gaan in je leven.

Ouderschap en Hooggevoelige Kinderen

Deze periode kan je inspireren om je aanpak van ouderschap te herzien en meer intuïtief te handelen. Gebruik je creativiteit en fantasie om leuke en leerzame activiteiten te verzinnen voor je kinderen. Meditatie, yoga en healing kunnen hooggevoelige kinderen helpen om tot rust te komen.

Actie met Mars

Mars geeft je de energie om in actie te komen voor wat je wilt bereiken. Je kunt meer zelfvertrouwen en enthousiasme voelen over nieuwe ontwikkelingen in je werk. Misschien wil je jezelf meer laten zien op sociale media, nieuwe contacten leggen of webinars en lezingen organiseren. Mars helpt je om gestructureerd te werk te gaan, snel beslissingen te nemen en je doelen te bereiken.

Karmische Situaties en Tweelingzielen

De volle maan kan je in karmische situaties brengen, wat intense emoties kan oproepen. Deze emoties kunnen afkomstig zijn uit vorige levens en vragen om verwerking. Mars en Uranus helpen je om snel door te hebben wat er speelt en karmische banden te verbreken. Tweelingzielen worden gedwongen om naar binnen te keren en oude pijn te helen. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten en het loslaten van oude patronen.

Gebruik deze periode van de volle maan in Steenbok om dieper in jezelf te kijken, oude patronen te doorbreken en nieuwe wegen te ontdekken. Vertrouw op de transformerende kracht van Pluto, de energie van Mars, en de intuïtieve begeleiding van Neptunus en Uranus om je te helpen groeien en je doelen te bereiken. Dit kun je doen door de Volle Maan Dans meditatie te volgen vanuit huis.

De Volle maan dans meditatie is een unieke manier om uit je hoofd in je lijf te zakken. Special ontwikkeld voor vrouwen die het vaak lastig vinden om te mediteren door stil te zitten en aan niks te denken of vrouwen die voelen dat hun lijf ook de nodige aandacht verdient. Met dans meditaties kun je op liefde volle zachte manier naar pijn in je lijf toe bewegen. Je hoeft hier dus ook niet voor te kunnen dansen het gaat om de beweging zodat blokkades worden opgeheven en energie weer kan stromen.

De Volle maan dans meditatie is te nu te verkrijgen met een leuke summer deal. Dus pak je kans, klik op de link om te ontdekken wat de volle maan dans meditatie in jouw leven kan betekenen. Je kunt de audio thuis opzetten en vanuit je eigen veilige omgeving volgen. De volle maan energie is tot 3 dagen voor en 3 dagen na volle maan nog steeds voelbaar, maar ik kan je zeggen dat deze dans meditatie altijd fijn zal zijn en je geeft wat je nodig hebt.