Agenda

Handpan Sound Bath & Cacao Ceremonie

14 januarie, 2024

14.30 – 16.00 uur

CityZen in Goes

Ontdek de Magie van Cacao en de Handpan: Cacao Ceremonie & Handpan Sound Bath

Stap in een wereld van diepe ontspanning en transformatie met onze unieke combinatie van een hartopening met een cacao ceremonie en een ontspannende Handpan Sound Bath. Laat je leiden door de krachtige helende frequenties van de Handpan, rainstick, klankschaal in hartfrequentie, sjamanendrum, en tongue drum.

🍃 Cacao Ceremonie: Een Reis naar het Hart

Begin de ervaring met een hartverwarmende cacao ceremonie, waarin de oude wijsheid van pure cacao je zintuigen opent en je verbindt met je innerlijke zelf. Voel de liefdevolle energie stromen terwijl de cacao je hart opent voor een diepere verbinding met je eigen emoties en de wereld om je heen.

🎶 Handpan Sound Bath: Een Bad van Harmonie

Laat je daarna onderdompelen in het kalmerende geluid van onze Handpan Sound Bath. De resonantie van de Handpan, samen met de andere harmonieuze instrumenten, creëert een sonische reis die diep in je wezen doordringt. Dit is geen gewoon concert; het is een meditatieve ervaring waarbij de klanken elke cel in je lichaam aanraken en je geest tot rust brengen.

Waarom Kiezen voor Onze Ervaring?

  • Diepe Ontspanning: Laat stress en spanning los terwijl de klanken je meevoeren naar een staat van diepe ontspanning.
  • Energieherstel: De frequenties van de instrumenten bevorderen energetische heling, waardoor je vernieuwde vitaliteit ervaart.
  • Innerlijke Harmonie: Versterk je emotionele welzijn en breng balans in je innerlijke wereld.

🌈 Ervaar de Magie Zelf!

Maak deel uit van deze unieke reis naar welzijn. Reserveer nu je plek voor onze aankomende Cacao Ceremonie & Handpan Sound Bath. Gun jezelf de luxe van diepe ontspanning en innerlijke harmonie. Er is beperkt plek, rekening houdend met de aandacht die iedereen verdient.

Laat de magie van klank en cacao je leiden naar een staat van geluk & plezier waarin je opnieuw verbinding maakt met je ware zelf. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze betoverende reis!

Tijdens deze dag willen we graag filmen om de diensten en producten van Sound of Joy & Happiness in beeld en geluid vast te leggen. Daarom is deze dag ook voor een Pilot Prijs van 12,50- euro.

 

Bij het aanmelden voor dit event ga je automatisch akkoord met het in beeld komen voor promotionele doeleinden. Je ligt op een matje met je ogen dicht en als je wilt ook een oogmasker op dus heel herkenbaar zal je niet zijn.