Agenda

De 7-Weekse Chakra Dans Meditaties 

25 maart, 2024

Vanaf 25 maart – Elke maandag een WhatsApp bericht met de audio van het desbetreffende Chakra van die week plus uitleg.

Persoonlijke begeleiding

Steun van anderen in de groep

Eindigt in de week van 6 mei

Ontdek de Kracht van Dans Meditaties: Een Reis door de 7 Chakra’s

Voel je welkom in de wereld van Dans en Meditatie, een unieke reis die jou meeneemt langs de paden van je innerlijke energiecentra – de 7 chakra’s. Deze vanuit het hart ontworpen audio meditaties bieden een harmonieuze combinatie van dans, beweging, en diepe spirituele inzichten, allemaal afgestemd op het ontgrendelen en harmoniseren van je chakra’s.

 

Wat Zijn Dans Meditaties?

Dans Meditaties zijn een vernieuwende vorm van meditatie die je niet vraagt om stil te zitten, maar juist om te bewegen. Door beweging en dans te combineren met geleide visualisaties, bieden deze meditaties een krachtige manier om lichamelijke en emotionele blokkades los te laten, waardoor energie weer vrij door je lichaam kan stromen. Deze unieke ervaring is ontworpen om je te verbinden met elk van de 7 chakra’s, van je wortel tot je kruin, en biedt een pad naar innerlijke balans en harmonie.

 

Geen Ervaring Nodig

Het mooie van Dans Meditaties is dat je geen danservaring nodig hebt. Het gaat niet om een specifieke beweging, maar om de intentie en de energie die je erin legt. Iedereen kan deelnemen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Het is een uitnodiging om je lichaam te bewegen op een manier die goed voelt voor jou, en om de vrijheid en vreugde van dans te ervaren als een meditatieve praktijk.

 

Inhoud van het Pakket

* Bij aankoop van de Dans Meditaties ontvang je toegang tot een serie audio meditaties die je via WhatsApp vanaf 25 maart 2024 op elke maandag zult ontvangen. Elke audio en tekst is toegewijd aan een specifieke chakra. Van de aardende krachten van de wortelchakra tot de verlichtende energie van de kruinchakra, elke sessie leidt je door een diepgaande ervaring van beweging en visualisatie.

* Je ontvangt een uitgebreid E-book waarin de betekenis en het belang van elke chakra diepgaand worden uitgelegd. Dit boek dient als je gids en naslagwerk op je reis door de chakra’s, en biedt je de kennis en tools om je eigen energie te begrijpen en te beïnvloeden.

* Persoonlijke begeleiding via Whatsapp

* Support van elkaar in de groep

 

Waarom Dans Meditaties?

Vermindert Stress en Angst: Door fysieke beweging te combineren met meditatieve focus, helpen Dans Meditaties om stress en angst te verminderen.
Bevordert Lichamelijke Gezondheid: De bewegingen helpen om spierspanning te verminderen en de algehele flexibiliteit en kracht te verbeteren.
Verbetert Emotioneel Welzijn: Het vrijmaken van geblokkeerde energie kan leiden tot een dieper gevoel van emotionele vrijheid en welzijn.
Verhoogt Zelfbewustzijn: Door je te focussen op elk van de 7 chakra’s, ontwikkel je een dieper begrip van je eigen lichaam, geest en ziel.
Begin Vandaag Nog met Je Reis

Ben je klaar om de stap te zetten naar een gebalanceerde, energieker en vreugdevoller leven? Ontdek dan nu de helende kracht van Dans Meditaties. Maak je keuze en start je reis door de 7 chakra’s vandaag nog. Ervaar zelf hoe Dans Meditaties je leven kunnen transformeren.

Lees hier de ervaringen van deelnemers die al mee hebben gedaan aan de Dans Meditaties

review-dans-meditatie
review-dans-meditatie-twee
dans-meditatie-review
dans-meditatie
root-chakra-review-dans-meditatie
crown-chakra
Dans-Meditatie-7chakra-healing