Dans Meditatie op locatie

Intuitief Dansen/Dans Meditatie

Dans Meditatie

 

Dans meditaties zijn ideaal om even helemaal uit je hoofd in je lijf te zakken. Door Dans Meditatie die ik schrijf geheel afstemmen op jouw thema kunnen jouw deelnemers mee op reis worden genomen. Een geleide meditaties/visualisatie waarbij de deelnemers stil gaan staan bij een aantal vraagstukken uit hun leven en handvatten mee krijgen waar ze nadien mee verder kunnen.

Klik op de contact button als je direct vragen wilt stellen over een op maat gemaakte Dans Meditatie op locatie of lees hieronder verder over wat het precies inhoudt.

Dans Meditatie wat is het precies?

Wat is een Dans Meditatie nu precies?

 

Bij een Dans Meditatie heb je geen danservaring nodig, het gaat eigenlijk om de beweging van binnen naar buiten zodat eventuele blokkades in het lichaam worden opgeheven en energie weer kan stromen.

Ideaal voor mensen die het moeilijk vinden om te gaan mediteren door stil te zitten en aan niks te denken. Maar ook voor mensen die gewoon even lekker uit hun hoofd in hun lijf willen zakken.

 

De deelnemers hebben meestal hun ogen dicht tijdens de Dans Meditatie. Het enige wat ze hoeven te doen is het volgen van mijn stem en het volgen van mijn muziek.

Een leuke en speels manier om een plezierige manier ontspanning en verbinding te ervaren. Een unieke aanvulling voor jouw event.

Ik kan speciaal een Dans Meditatie afstemmen op jouw gewenste Thema. De Dans Meditatie kan begeleid worden door mijn aanwezigheid en mijn instrumenten (live Muziek) Je kunt ook een Opname in audio bestand opgestuurd krijgen.

Klik op de Contact button als je nog vragen.