Gratis Dans meditatie

Wil je graag meer rust in je hoofd?

  • Voel jij je gespannen of gestrest?
  • Voel je blokkades in je lijf?
  • Vind je het lastig een rust momentje te vinden voor jezelf?
  • Wil je energie weer graag laten stromen?
  • En zou je graag jou creativiteit meer willen gebruiken?

 

Soms is het enige wat je dan nodig hebt een klein duwtje in de rug. Met deze gratis Dansmeditatie Trust & Surrender zal je meer vertrouwen ervaren e je kunnen overgeven aan dat wat zich aandient

Niet zweverig maar juist geaard geef ik jou een mooi cadeau. Een dans meditatie speciaal voor JOU. Je hoeft hier niet voor te kunnen dansen. Het gaat om de beweging zodat blokkades worden opgeheven en energie weer kan stromen. En wil je gewoon liggen of zitten dan kan dat ook. Niks moet.

Je kunt ook lekker met oordopjes de natuur in lekker op de blote voeten dansen……. of  thuis……. waar je maar wilt

Wanneer je dit doet voel je pas de kracht van dans en meditatie
Ik neem je mee op reis door de geleide meditatie/visualisatie en laat jou ervaren dat je weer contact kan maken met jou hart. Zodat er weer (meer) verbinding, ontspanning en ME time mag ontstaan.

Echt neem deze tijd even voor jezelf
Van Binnen naar Buiten

 

Express Yourself

Relax Yourself

Wat een aantal anderen zeggen over de Dans Meditaties

Het bracht me meer naar mijn kern

 

Mee doen met de dansmeditaties van Wendy heeft voor mij veel veranderd en een makkelijkere en prettigere manier gegeven om af en toe even aan mezelf toe te komen. Me terug te trekken in mijn eigen wereld en daarbij ook nog eens lekker te bewegen en me te uiten op een manier die ik anders niet doe of mezelf de tijd niet voor gun. Het bracht me meer naar mijn kern. Zelfs later kan ik nog een dansmeditatie opzetten en weer even terug komen bij mijn gevoel. Ideaal. De muziek in samenwerking met de prettige stem die je door de meditatie op een soort reis neemt werkt super verfrissend.

 

Jessica

Door de dansmeditaties werd duidelijk dat ik en mijn rug steeds meer op 1 lijn staan

 

Het was voor mij een hele verademing om even lekker los te mogen gaan en even in contact te komen met mijn lijf. Na een moeilijk jaar voor mijn rug , leer ik steeds meer mijn lichaam vertrouwen en door de dansmeditaties werd duidelijk dat ik en mijn rug steeds meer op 1 lijn staan. Ik vond de stem van Wendy heel prettig en de gekozen muziek maakte heel veel bij mij los, vooral bij het element lucht. En het fijne is, je hoeft helemaal niet goed te dansen, het is gewoon lekker bewegen, leren wat je lijf kan en een connectie voelen met de muziek. oogjes dicht en genieten. Wendy is een lief mens en heeft iets moois neergezet.

 

 

Steffie

Ze heeft een fijne stem en gebruikt heerlijke achtergrond muziek

 

 

Meditatie vind ik soms lastig, om echt in mijn lijf te komen, helemaal in het Nu te zijn. maar als ik dans ben ik vanzelf in mijn lijf, helemaal in het nu. Soulgolistic Wendy heeft dit allemaal gecombineerd tot dansmeditaties. Simpel en doordacht. Ze heeft een fijne stem en gebruikt heerlijke achtergrond muziek, onder andere de Hangdrum, een magisch instrument. Ik heb deelgenomen aan de dansmeditaties de 4 natuurelementen. Naar aanleiding daarvan kwam er een kunstwerk uit wat ik heb gemaakt. Dank je wel Wendy.

Ik hoop nog meer van jou bijzondere meditaties te volgen.

 

Jolanda