Handpan winkel

Zou jij ook graag jou eigen Handpan willen kopen zodat ook jij op intuitieve wijze kan leren Handpan muziek te maken?

De Handpannen bij Sound of Joy & Happiness zijn gemaakt door zeer getalenteerde makers.

Wil jij ook graag een Handpan kopen maat weet je niet welke je moet kiezen? Bekijke dan deze selectie Handpannen.

Elke Handpan op onze website is geschikt voor een beginner en gevoorderde speler. Je zult het gemakkelijk kunnen oppakken om prachtige muziek te leren spelen. Je hoeft hier geen muzikant voor te zijn of noten voor te kunnen spelen. Wil je daar hulp bij neem dan contact met mij op. Ik geef online en offline Handpan Experience lessen

Als je resoneert met 1 van deze geluiden voel je dan vrij om op de contact knop te klikken. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen zodat dit magische instrument jou net zo gelukkig kan maken als mij. Ik help je graag bij het adviseren van de juiste keuze.

Wil je graag naar onze selectie met Mini Handpan (ook wel Travel handpan) luisteren?  Klik op deze knop.

Prijzen

Een Handpan met 8 noten: 1000 euro.
Een Handpan met 9 noten: 1200 euro.
Een Handpan met 10 noten: 1400 euro.
Verzendkosten in heel Europa 70 euro.
Verzendkosten buiten Europa 100 euro.

Wanneer je een Handpan hebt gevonden die je mooi vind klinken klik dan op de “contact” knop. Vermeld er even bij om welke Handpan het gaat. Wanneer je een Handpan wilt bestellen wordt deze speciaal voor jou gemaakt (dit duurt gemiddeld 6 tot 8 weken) wanneer de Handpan is gemaakt en deze is helemaal voor jou naar tevredenheid gemaakt gaan we pas over op de betaling en verzend procedure

Lees onder de video’s waar je op kunt letten als je een Handpan wilt aanschaffen

Handpan muziek maken? Luister hier naar verschillende toonhoogtes om te voelen welke bij jou past

Handpan Raga Durga 9 in A

D3/A3,B3,D4,E4,F#4,A4,B4,D5

Handpan C# Amara 8/ Celtic Minor

C#3/G#3,B3,C#4,D#4,E4,F#4,G#4

Handpan C# Amara 9

C#3/G#3,B3,C#4,D#4,E4,F#4,G#4,B4

C# Yshasavita 9

C#3/G#3,C4,C#4,D#4,F4,F#4,G#4,C#5

Handpan C Major 8

C#3/G#3,B#3,C#4,D#4,E#4,F#4,G#4

Handpan C# Aeolian 9

C#3/G#3,A3,B3,C#4,D#4,E4,F#4,G#4

Handpan D Kurt 9

D3/A3,Bb3,C4,D4,E4,F4,G4,A4

Handpan D Kurt 11

D3/A3,Bb3,C4,D4,E4,F4,G4,A(C5,D5)

Handpan C# Aeolian 9

C#3/G#3,A3,B3,C#4,D#4,E4,F#4,G#4

Handpan D Celtic Minor 8

D3/A3,C4,D4,E4,F4,G4,A4

Handpan D Celtic Minor 9

D3/A3,C4,D4,E4,F4,G4,A4,C5

Handpan E Mystic 10

E3/B3,C4,E4,F#4,G4,B4,D5,E5,F#5

Ervaringen van een aantal mensen die een Handpan via Sound of Joy & Happiness hebben aangeschaft.

 

 

 

 

Toen ik Wendy in een story op social media op haar Handpan zag en hoorde spelen wist ik meteen dat ik dat ook graag wilde. Ik zocht contact met Wendy en meteen vanaf het begin heeft ze me heel goed geholpen. Ze is transparant in haar communicatie, denkt mee en geeft je ook de tijd. Omdat ik op reis ging en de Handpan die ik wilde nog gemaakt moest worden werd er snel geschakeld en had ik binnen 4 weken mijn handgemaakte Handpan thuis. Goede service en een extra schoonmaak en verzorgingskit werd geleverd bij de Handpan. Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service!

 

Kim

 

 

 

 

Mijn eerste Handpan gekocht via Wendy. Heel fijn hoe Wendy aandacht besteeds aan persoonlijke contact, ik kon haar alles vragen. En dan heb ik het nog niet eens over de kwaliteit van de handpan. Ik raad haar zeker aan.

Rosalynn

 

 

 

Vorig jaar steelde de handpan mijn hart in Frankrijk. Uiteindelijk kwam Wendy via een vriendin op mijn pad. Ze heeft me heel goed begeleid in het vinden van “de pan”. Elke dag speel ik op de pan en brengt ze mij terug in mijn lichaam. Het is echt een magisch instrument en ik sta nog maar aan het begin van deze handpanjourney. Als dit instrument jouw raakt, ben je bij Wendy in goede handen. Ook maakt zij prachtige koorden waardoor je pan nog meer je eigen touch & feel krijgt. Lieve Wendy, nog elke dag dankbaar.

 

Daniëlle

Een Handpan aanschaffen waar moet je nu op letten???

Iedereen kan op een Handpan leren spelen, het is een intuïtief instrument waar al je al snel met de juiste techniek mooi Handpan muziek uit kan krijgen. Maar een Handpan is ook een kostbaar instrument hier wil je natuurlijk graag een wel overwogen keuze in maken

Er wordt helaas soms ook gewoon troep gemaakt in de Handpan wereld.
Maar er zijn gelukkig ook heel veel goede makers die echt verstand hebben van hun vak. En ik ben de geluksvogel die met meerdere van deze makers mag samenwerken.
Ik kocht mijn allereerste Handpan in 2020 bij 1 van deze maker en ik was er zo tevreden over dat ik een samenwerking ben aangegaan. En met alle opvolgende waar ik zo super tevreden over ws en ben. Zo weet ik zeker dat ik mijn klanten kan helpen aan een Handpan die echt van goede kwaliteit is. Wil je alvast luisteren naar verschillende toonhoogtes dan kan je op deze pagina luisteren naar verschillende toonhoogtes. Een tip: gebruik oordopjes of een koptelefoon op en voel welke toonhoogte het beste met jouw resonneerd. Een Handpan kan je geheel intuitief spelen, je hoeft hier geen muzikant voor te zijn, iedereen kan het leren en je kunt het instrument dus ook geheel op gevoel uitkiezen. wanneer er meer dan 1 keuze uitkomt vraag dan iemand anders de verschillende video’s van de Handpannen nog eens op te zetten, jij sluit je ogen en luistert alleen nog maar vaak komt er dan echt 1 uit die helemaal met jou resoneert. 

Als je een Handpan uit China wilt kopen dan kan ik je nu al verklappen dat je dat beter niet kunt doen. Ik wilde dit in eerste instantie ook eerst doen maar werd direct afgeraden door mijn Handpan leraar. En ik ben blij toe ook.
Een Handpan uit China ligt meestal rond de 500 euro of misschien zelf nog wel lager, dus ik snap dat mensen daar in geïnteresseerd zijn. Helaas is dit vaak duurkoop en zeker als je er geen muzikaal gehoor hebt. Dan koop je een Handpan die gewoon niet goed klinkt omdat ze niet goed zijn afgestemd zijn en vaak met machines in mekaar worden gezet. Een valse Handpan klinkt gewoon niet fijn.

In Nederland ligt een Handpan gemiddeld rond de 1450 euro. Bij mij kun je een Handpan kopen vanaf 1000 euro. Waarom? omdat de maker in een land woont waar het levensonderhoud lager ligt, gelukkig heeft dat dus geen invloed op de kwaliteit.

Er zijn natuurlijk ook 2de hand mogelijkheden maar kijk ook hiermee uit dat de Handpan niet beschadigd is of een toon uit de nood is. Vaak kun je die wel weer laten stemmen. Vraag dan even aan iemand die er verstand van heeft om mee te luisteren of de tonen nog mooi zijn.

Ik hoop dat ik je zo een beetje op weg heb kunnen helpen bij je eerste oriëntatie voor een Handpan. Mocht je nog vragen hebben laat het dan gerust even weten in de reacties. Ook als je deze blog behulpzaam vond of wanneer je graag nog aanvullingen wilt laat het me dan even weten in de reacties.