klankschaal Massage

Klank Schaal Massage –

Sound Touch

 

Sound Touch is een Massage met de Klankschaal waarbij klank en trilling werken op lichaam, ziel en geest. Het geeft ontspanning en stimuleert in de verschillende lagen van ons bewustzijn en onderbewustzijn.

Het werkt in op je gevoelens, je fysieke en energetische lichaam.

Er wordt met een metalen klankschaal gewerkt, een hartschaal die heel ver doortrilt zodat je echt een massage ontvangt van de trillingen van het geluid die een diepte werking heeft op lichaam en geest. De effecten kunnen verschillend zijn, dit verschilt van persoon tot persoon.

Het woord zegt het al, klankschaal massage is een massage met de Klankschaal waarbij klank en trilling werken op lichaam, ziel en geest. Het geeft ontspanning en stimuleert in de verschillende lagen van ons bewustzijn en onderbewustzijn.

Het werkt in op je gevoelens, je fysieke en energetische lichaam. Er wordt met een metalen klankschaal gewerkt (een hartschaal die heel ver door trilt) zodat je echt een massage ontvangt van de trillingen van het geluid. Deze trillingen geven een diepte werking op lichaam en geest. De effecten kunnen verschillend zijn, dit verschilt van persoon tot persoon.

Enkele positieve effecten van een klankschaal massage kunnen zijn

  • Vermindering van (gewricht)pijnen
  • Maakt spieren los
  • Meer in contact met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuïtie
  • Activeren en ondersteunen van het zelf genezend vermogen
  • Lichamelijke en geestelijke ontspanning, meer harmonie in denken en voelen.
  • Meer balans op energieniveau
  • Het losmaken van blokkades
  • Meer bewustzijn en mooie inzichten.

 

Over het algemeen voel je je na de behandeling(en) weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen, is je hoofd rustig en sta je met beide benen weer goed op de grond.

Voor 55 euro krijg je een klankschaal massage van 45 minuten, deze kun je bij ons op locatie in Yerseke ontvangen.

We kunnen ook bij jou thuis komen in een straal van maximaal 15 kilometer, hier rekenen wij de standaard reiskosten vergoeding voor.

Klik op de Contact Button zodat je vragen kunt stellen of wanneer je een afspraak wilt maken