Meditaties op maat voor ondernemers

Op maat gemaakte meditaties voor ondernemers

Mijn naam is Wendy en doordat ik enorm veel ervaring op heb mogen doen met het maken van mijn eigen dansmeditaties is deze passie uitgegroeid tot een vorm van het helpen van andere ondernemers door een op maat gemaakte geleide meditatie/visualisatie voor jouw bedrijf te maken.

Ben jij ondernemer en organiseer je events of retraites?

Heb je een eigen online programma?

Is er een thema waar je met veel van jouw klanten aan werkt?

En lijkt het je fijn hen extra begeleiding te
kunnen geven door middel van een passende meditatie? Dan kan ik je helpen.

Je kan door mij jouw eigen meditatie laten maken. De Meditatie kan geheel worden afgestemd op jouw thema, voor jou event/retraite of online programma.

De meditatie zal ondersteund worden door muziek, ook hier kun je jou wensen doorgeven.

Dit kan in een audio bestand worden opgestuurd en zal zijn tussen de 3 en 35 minuten. Het bestand mag je dan ook houden en zo vaak gebruiken als je zelf wilt.

Ook is er een mogelijkheid dat ik (dans) meditatie zelf kom geven en zal dit dan begeleiden met mijn Handpan, Djembé en/of drum. Deze mogelijkheden kunnen we samen bespreken en afstemmen op wat voor jou passend voelt. Je kunt al een op maat gemaakte meditatie laten maken vanaf 180 euro. Jij hebt dan alle rechten voor deze meditatie en mag dit voor elk project van jezelf gebruiken.

Wil je hier meer over weten of met mij afstemmen neem dan gerust vrijblijvend contact met me op door op de button “Neem contact op” te klikken. Je komt dan uit bij een contact formulier waar je jou vraag kunt stellen. We plannen dan een gesprek in om te kijken of er een klik is en het jou fijn lijkt om met mij samen te werken. Tijdens het gesprek kun je mij vertellen wat jou doel is met de meditatie en hoe je dit graag wilt over brengen. En wie weet heb jij dan binnenkort jou eigen meditatie in handen die je zo vaak kunt inzetten als je wilt.

Klik op de contact button om een afspraak in te plannen. Zo kun je al je vragen stellen en kan ik mijn werkwijze persoonlijk toelichten. Wie weet komt daar een mooie samenwerking uit.

Ik lees je graag.

Wat andere ondernemers zeggen over een op maat gemaakte Meditatie

 

Wendy heeft voor mij een prachtige meditatie gemaakt voor mijn 8 maanden traject, die ik vooral heb afgestemd op transformatie en je ware zelf worden. Haar energie matcht hierbij perfect en je merkt aan alles dat ze gemaakt is voor dit werk. Vooral de achtergrondmuziek die zij in elkaar kan zetten, dat is gewoon fantastisch, ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Ik ben zelf altijd nogal kritisch en perfectionistisch maar ze heeft oprecht mijn verwachtingen overtroffen. Er zullen vast nog vele samenwerkingen volgen! Naast het mooie werk wat je hebt geleverd ben je ook goed bereikbaar, heb ik niet lang hoeven wachten en neem je feedback serieus. Wat heeft gezorgd voor een fantastisch eindresultaat waar ik veel mensen mee mag gaan helpen. Dankjewel Wendy! Ik ben blij dat deze mooie samenwerking zo ineens op mijn pad kwam!

 

 

Liefs Chanoe

Spiritueel Ondernemer

meditatie op maat laten maken

 

 

 

 

Wendy is een ware kunstenaar als het gaat het maken van meditaties en visualisaties. De manier waarop zij de muziek mixt met mijn ingesproken tekst is magisch. Zij heeft het talent om muziek te kiezen die zo mooi aansluit bij wat ik wilde laten ervaren waardoor er een visualisatie is ontstaan met de kwaliteit waar ik alleen van kon dromen. Dankjewel lieve Wendy, ik broed nu al op de volgende….

 

Desire van Elten

Business en Life Coach

 

 

 

Desire wilde graag een visualistie laten maken en een onderdeel laten zijn van haar online programma waarbij zij ondernemers helpt om hun bedrijf succesvol neer te zetten. Ze wilde graag haar eigen stem gebruiken maar miste een aanzet voor het script, ze had wel een idee waar ik op heb doorgebouwd en zij verder kon om een volleidg visualistaie schrijven en op te nemen. Ze heeft deel voor mijn Handpan Meditatie Muziek gekozen en deels voor andere muziek die ze er heel passend bij vond. Het is een prachtig geheel geworden. Hier kun je een kort stukje horen uit de visualisatie.

 

 

 

 

Wendy heeft mij geholpen met het creëren van een meditatie op maat. Hoewel ik voelde dat een  meditatie een goede aanvulling zou zijn op mijn programma, had ik geen idee over hoe ik dat moest aanpakken qua opbouw en inhoud. Wendy dacht goed mee nam mij veel werk uit handen. Zo maakte zij een shortlist qua muziek en tekst en hoefde ik alleen maar te kiezen. Heerlijk! Als je graag met meditaties werkt maar geen idee hebt hoe je die moet vormgeven of als je het fijn vindt om dit uit te besteden dan zou ik Wendy aanraden.

 

Eline Meertens

Business Coach