Handpan Sound Journey

Handpan Sound Journeys

op Locatie

Een Sound Journey ( ook wel Klankreis, Ligconcert of Soundhealing genoemd) toevoegen aan jou Yoga Les, LEAP Sessie, Retreat of ander prachtig event? Je kunt mij boeken. Samen met mijn prachtige instrumenten zullen de klanken jouw deelnemers weten te raken. Klik hieronder op contact en laat me weten als je samen wilt afstemmen wat de mogelijkheden zijn voor jouw en je bezielde onderneming of lees hieronder verder over wat een Sound Journey precies inhoudt

Handpan Sound Journey/ Sound Healing Sessies

Een Sound Journey werkt voor ontspannend en zorgt voor verbinding. Je kan het zien als een vorm van mediteren maar dan met klank en geluid. Een Sound Journey wordt ook wel eens een ligconcert, soundbath, Sounhealing of klankreis genoemd. Het zijn verschillende namen die worden gebruikt voor een bijzondere en ontspannen ervaring voor je lichaam en geest.

Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water en is daarom ook een goede geleider van geluid. De trillingen zijn voelbaar voor elke cel in je lichaam en daardoor hoor je niet alleen met je oren maar met je hele lichaam.

Zo kunnen eventuele blokkades worden opgeheven en kan energie weer gaan stromen. De klanken zullen je helpen naar binnen te keren. Ze brengen je in contact met je gevoelens en intuïtie en dat geeft ruimte, helpt je bij jouw creativiteit en doordat je weer helemaal oplaat geeft het je energie.

De voordelen die je kunt ervaren van een Sound Journey:

• Beter slapen
• Meer energie
• Meer in balans
• Ontspannen in je lichaam en Geest
• Versterking van het zelfhelend vermogen
• Verhoogde concentratie
• Nieuwe inzichten

Tijdens de Sound Journey ga je liggen op een matje met een dekentje en kussens om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken en ik neem je mee op reis samen met mijn instrumenten waarin de Handpan (hangdrum) de hoofdrol speelt.

Een combinatie van een set van vaste compilaties en het naar uiten van intuïtieve klanken die op dat moment naar buiten mogen stromen is een combinatie die past bij het moment wanneer de sessie plaatsvind.

De diepe klanken van de Handpan en de drum de zachte klanken van de klankschaal, de steeldrum en de rainstick zullen jou precies de ervaring geven die je op dat moment nodig hebt.

Wil jij graag een Sound Journey vor jou event boeken? Een fijen samnewring aangaan? Of wat meer informatie willen ontvangen ? Klik dan op de contact knop en vul hte contact formulier in met jouw vraag.

Ik ont-moet je graag.

Liefs Wendy