Uitvaart Muziek instrumentaal

 

Uitvaart Instrumentaal Handpan Muziek

 

 

In momenten van afscheid en reflectie biedt muziek een diepe troost en verbinding. Sound of Joy & Happiness verzorgt ook unieke en ontroerende instrumentale muziek met de Handpan voor uitvaartceremonies. Onze dienst is erop gericht om een liefdevolle en harmonieuze sfeer te creëren die past bij het persoonlijke afscheid van uw dierbare.

De Handpan, heeft zachte, melodieuze klanken en voegt een bijzondere moment toe aan het samenzijn. Wij werken nauw samen met nabestaanden om de muzikale wensen af te stemmen, zodat elk stuk oprecht resoneren met de herinneringen en het leven van de overledene.

Of het nu gaat om muziek bij de binnenkomst van genodigden, tijdens de dienst, of als laatste vaarwel wanneer de ceremonie ten einde komt. Er zijn flexibele mogelijkheden die uw herdenking persoonlijk en onvergetelijk maakt. Met passie voor de Handpan die een lichtpuntje biedt tijdens deze moeilijke tijden.

De kosten voor onze muzikale begeleiding zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en de duur van de muzikale bijdrage. Ik nodig u uit voor een persoonlijk gesprek waarin we samen de mogelijkheden verkennen en een passend muzikaal eerbetoon samenstellen.

Laat mij u helpen om een sfeer van vrede en troost te brengen met de betoverende klanken van de Handpan. Klik op de contactknop om meer te weten te komen of om een afspraak te maken. In deze moeilijke tijden staan ik wanneer het in mijn agenda past voor u klaar om met onze muziek een stukje verlichting te brengen.

uitvaart-muziek-instrumentaal

Luister hier naar een live muziek moment tijdens een uitvaart