Handpan Koffers en tassen 

Handpan veilig vervoeren in de Flyroll

Wil je graag met het vliegtuig op reis met je Handpan? Dan is dit DE koffer voor jou. Ideaaal want je hoeft het niet mee te nemen bij de passgiersruimte maar in deze koffer kan jou Handpan gewoon beschermd mee in het ruim.

Onbezorgd met het vliegtuig reizen met jouw Handpan

Deze koffer is overwoestbaar. Er zit een dikke laag schuimrubber in het buitenste gedeelte van de koffer en in de kern van de koffer bevind zich een harde schaal ook bedekt met een dikke laag schuimrubber. In die Kern doe je jouw Handpan. Deze blijft vast in de koffer liggen zodat de Handpan geen kant op kan.

Wanneer je jouw Handpan in de harde schaal in de koffer hebt gezet heb je om de harde schaal heen ook nog ruimte om wat kleding en schoenen in de koffer te doen. Zo heb jij een alles in 1 pakket om onbezord op reis te gaan.

De Harde schaal kun je op 3 punten met sterk klittenband vastzetten. Aan de harde schaal zitten 2 bande bevestig zodat je op plaats van bestemming ook nog een je Handpan zonder de grote koffer kunt vervoeren.

Door op de contact knop te drukken kun je vragen stellen over de Flyroll of de Flyroll bestellen

Details van het FLYROLL PROFESSIONAL Pack :

– 1 koffer + rugzak systeem « All in one »

– 2 + ABS / PC harde schelpen (binnenschalen + schuim)

– 2 ergonomische schouderbanden voor de halve schelpen

– 1X EVAPAD voor halve schelpen

– 1 x SET van 3 (X2) EVARIMS (3 verschillende maten : 1 cm / 2 cm / 3 cm) N.B.

FlyRoll is alleen compatibel met handpannen met een centrale GU. Gewicht : 11,5 kg (koffer, halve schelpen + schuim + accessoires)

 

 

 

Hardcase Handpan Rugtas

Ook de Handpan rugtas is goed gevuld met schuimrubbeer om jouw Handpan goed te beschermen. De buitenkant is hard waardoor de tas niet kan worden ingedeukt en jouw Handpan dus goed beschermd blijft.

Omdat je de Handpan op deze manier op je rug draagt wordt het gewicht goed verdeeld en kun je er dus aardig mee wandelen om in de natuur een plekje te vinden waar je ongestort kunt spelen.

Deze Hanpdan Rugtas is te verkrijgen in verschillende kleuren informeer even welke beschikbaar zijn.

Wanneer je deze Handpan rugtas besteld dan is de prijs:

Wanneer je de tas compleet bij een Handpan besteld krijg je 45 euro korting op de Handpan Rugtas en is de prijs:

Wanneer je de tas compleet bij een Handpan besteld krijg je 45 euro korting op de Handpan Rugtas en is de prijs:

Vul voor beiden opties even via de knop het contact formulier in en ga naar de Hanppan winkel pagina als je graag onze collectie aan Handpannen wilt zien en horen

Handpan Hardcase Rugtas Black

Handpan Hardcase Rugtas Mustang

Handpan Hardcase Rugtas Bluemoon