Aanbieding!

Dans Meditatie Volle Maan in Steenbok

Oorspronkelijke prijs was: € 15,00.Huidige prijs is: € 11,00.

Volle Maan Dans Meditatie: Summer Deal!

Ervaar de krachtige energie van de volle maan in Steenbok op 21 juli 2024 met onze unieke Volle Maan Dans Meditatie!

De volle maan in Steenbok staat symbool voor structuur en balans in je leven. Dit is een periode waarin je oude patronen kunt doorbreken en nieuwe creatieve mogelijkheden kunt ontdekken. De invloeden van Pluto, Uranus, Mars en Neptunus brengen aanzienlijke veranderingen en diepe inzichten. Het is een tijd om je te focussen op wat echt belangrijk voor je is en te werken aan je persoonlijke en professionele doelen.

Wat is een Dans Meditatie? Dans meditatie is de perfecte manier om je lichaam en geest in balans te brengen, vooral als je het lastig vindt om stil te zitten en aan niets te denken. Door te bewegen op muziek, laat je stress en spanning los en creëer je ruimte voor nieuwe energie en inspiratie. Het gaat niet om hoe goed je kunt dansen, maar om het voelen van de beweging en het verbinden met jezelf.

Summer Deal: Normaal €15, nu voor slechts €11! Doe mee vanuit het comfort van je eigen huis en ontvang direct toegang na betaling. De meditatie is niet alleen op 21 juli te volgen, maar vanaf het moment van aanschaf. De kracht van de volle maan is al 3 dagen voor en nog 3 dagen na de volle maan voelbaar, dus je hebt genoeg tijd om de magie van deze periode volledig te ervaren.

Deze Dans Meditatie is direct na betaling te beluisteren. Je krijgt zo snel mogelijk een link opgestuurd